Mondenii
Powered by Prima
ACTORI
 • Alexandru Bogdan Alexandru Bogdan
  Alexandru Bogdan este din Targu-Ocna, “un orasel pierdut undeva prin Subcarpati, cu o singura sosea, pe care il traversezi in 10 minute cu un mers lejer”.

  A facut sport de performanta si este mandru de faptul ca “un baiat dintr-un orasel mic, a devenit peste ani campion mondial la atletism”.

  Dupa ce a absolvit Colegiul National “C. Negri”, Alexandru a urmat cursurile Universitatii Hyperion, la sectia actorie.
 • Andreea Gramosteanu Andreea Gramosteanu
  Andreea s-a nascut in Constanta, pe 30 octombrie 1978, oras in care si-a petrecut copilaria si a urmat cursurile liceului "George Calinescu", la sectia engleza-franceza.
  Printre mentorii sai, din perioada liceului, se numara si profesorul de limba si literatura romana, Paul Iruc, cel care i-a indreptat atentia spre ceea ce inseamna adevarata cultura.
 • Angel Popescu Angel Popescu
  Angel Popescu s-a nascut in Bucuresti si, dupa cum marturiseste, „cel mai exaltat membru al familiei a fost cainele Ben care, dupa instalarea mea in casa parinteasca, s-a tot alergat in jurul cozii pret de cateva zile”.
  A absolvit Liceul de Matematica – Fizica, apoi a dat la Institutul de Politehnica, la Facultatea de Metalurgie, pe care a frecventat-o doar doi ani, pentru ca nu s-a inteles cu forja. A urmat apoi cursurile Faculatii de Constructii, insa dupa alti doi ani s-a retras, de aceasta data betonul fiind de vina, pentru ca era „prea concret... prea rigida treaba asta..."
 • Bogdan Cotleţ Bogdan Cotleţ
  A terminat Facultatea de Actorie la U.N.A.T.C. si a fost coleg de clasa cu Andreea Gramosteanu si Mirela Zeta. Primul contact cu actoria l-a avut pe vremea cand era elev la Colegiul National Gheorghe Lazar, unde a facut parte dintr-o trupa de teatru condusa de Andi Vasluianu.

  Bogdan Cotleţ, caci despre el este vorba, este din Suceava si se caracterizeaza ca fiind “un pic sincer, pseduo-inteligent si cateodata inspirat”.


 • Mirela Zeta Mirela Zeta
  Venirea pe lume a viitoarei actrite nu a fost lipsita de probleme, dar totul s-a terminat cu bine cand micuta Mirela si-a "salutat" parintii cu un scancet de bun venit, pe 17 august 1982.

  "Sunt un caz la un milion... asa spunea doctorul care m-a adus pe lume, printr-o operatie cezariana. Noua luni in burta mamei au fost cruciale pentru mine. Am stat cuminte si nu m-am miscat. Am stiut ca orice miscare poate fi fatala nasterii mele", povesteste Mirela.

Guest Star
 • Marin Grigore
  Marin Grigore

  Marin Grigore este unul dintre actorii colaboratori ai emisiuni „Mondenii”, cel care ii da viata personajului Connect-R. A absolvit liceul „Dante Alighieri” si a urmat cursurile Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica.

 • Andreea Samson
  Andreea Samson

  Andreea Samson este noua achizitie feminina a emisiunii “Mondenii Show”, actrita care da viata personajului Roxy Manelista. Andreea este incantata ca face parte din echipa emisiunii “Mondenii Show”, pentru ca “este o atmosfera foarte placuta la filmari.

 • Andrei Mateiu
  Andrei Mateiu

  Andrei Mateiu este unul dintre actorii colaboratori ai emisiunii “Mondenii Show”, cel care ii da viata personajului Stefan Banica Jr. In 2007 si-a inceput colaborarea la “Mondenii Show”, unde a avut roluri secundare sau episodice.

 • Doru Cătănescu
  Doru Cătănescu

  Doru Catanescu a devenit cunoscut publicului larg dupa ce si-a inceput colaborarea la “Mondenii Show”, unde intra in pielea personajului Emil Boc. Dupa ce a absolvit facultatea la Targu Mures, Doru s-a stabilit la Piatra Neamt.

 • Florin Lazarescu
  Florin Lazarescu

  Originar din Lugoj, Florin Lazarescu este absolvent al Universitatii de Arta Teatrala si Cinematografica “I.L. Caragiale” din Bucuresti, sectia Actorie, si materand in actorie. Din 6 octombrie, Florin Lazarescu este Nicolae Guta, la “Mondenii Show”.

 • Ionut George Gavrila
  Ionut George Gavrila

  Ionut are state vechi la “Mondenii Show”, constitutia sa atletica si talentul actoricesc l-au recomandat pentru roluri precum Smarandescu sau Tolea. Ionut este pasionat de fotbal, ii plac dezbaterile pe teme politice si economice.

 • Razvan Oprea
  Razvan Oprea

  Razvan Oprea a absolvit Universitatea de Arta Teatrala si Cinematografica din Bucuresti, sectia Actorie. Din octombrie a intrat in echipa emisiunii “Mondenii Show” si ii da viata personajului Sorin Oprescu.

 • Vlad Gălăţianu
  Vlad Gălăţianu

  Vlad Gălăţianu este unul dintre actorii noi veniti in echipa Mondenilor de la Prima TV, dar la fel de talentat ca si colegii lui. In urma unui casting riguros, Vlad s-a alaturat Mondenilor de la Prima TV si a intrat in pielea personajului Ion Ion Tiriac.