Mondenii
Powered by Prima
Newsletter

Inregistreaza-te la newsletterul Mondenilor

 
Serviciile oferite prin e-mail, de tip "newsletter", sunt gratuite.  In cadrul acestor sericii, echipa Prima TV trimite saptamanal prin e-mail, cele mai importante stiri precum si alte informatii utile.

Pentru utilizatorii care au ales sa fie inclusi in lista de "newsletter" si si-au inregistrat adresa de e-mail, folosirea site-ului poate fi monitorizata dupa primirea mesajelor e-mail.  Echipa Prima TV foloseste aceasta monitorizare pentru a analiza gradul de folosire de catre vizitatori.  Informatiile obtinute sunt folosite pentru a oferi servicii mai atractive care sa satisfaca nevoile vizitatorilor.  In acelasi timp, trebuie subliniat ca echipa Prima TV nu urmareste anumite trasaturi ale utilizatorilor sai.

Abonarea la serviciile de tip "newsletter" trebuie confirmata - fiecare nou abonat va primi prin e-mail un mesaj de confirmare insotit de informatii privind modul de activare a abonamentului.  Numai dupa confirmarea si activarea abonamentului se vor putea trimite mesaje de tip "newsletter" catre adresa de e-mail introdusa la abonare.

Abonatii pot renunta la Newsletterul Prima TV oricand urmarind instructiunile continute la sfarsitul fiecarui e-mail.

Echipa Prima TV aplica strict politica "Fara Spam".
Politica Newsletter Prima TV este bazata pe principiul de nesustinere a promovarii prin mesaje comerciale nedorite pe e-mail (junk mail).
Daca ati primit sau primiti newsletter-ele Prima TV fara sa fi optat pentru acest lucru (fara sa va fi abonat), va rugam sa ne semnalati acest aspect prin e-mail la adresa office@primatv.ro

Va multumim!